Intretinere si mici reparatii

Servicii de intretinere si mici reparatii pentru asociatii de proprietari

Pentru clientii nostri, asociatii de proprietari, in cadrul pachetului de administrare blocuri, firma administrare ofera ca pachet complementar si servicii de intretinere si mici reparatii.

Acest serviciu presupune:

  • efectuarea de mici reparaţii la elementele proprietăţii comune imobile (înlocuire becuri, întrerupătoare, geamuri, elemente de închidere la uşi sau ferestre, etc), pentru care asociaţiile de proprietari vor suporta doar costul pieselor şi materialelor folosite. Acest serviciu se referă doar la defecţiunile apărute după data semnării contractului, remedierea problemelor deja existente urmând să se facă de către firma administrare sau de catre asociatii de proprietari, contra cost.
  • intervenţia, în cel mai scurt timp, pentru limitarea pagubelor în cazul avariilor la instalaţiile comune imobile detinute de asociatii de proprietari;

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau sa ne apelati la numerele de telefon.

Va multumim!

Alte servicii pentru asociatii de proprietari oferite de firma administrare

De asemenea,  firma administrare vă poate pune la dispoziţie, direct sau prin parteneri o gamă largă de servicii de care este nevoie în cadrul oricăror imobile, fie blocuri, asociaţii de proprietari sau locuinţe individuale. Contactaţi-ne indiferent cu ce problemă vă confruntaţi în cadrul blocului dvs. Împreună putem găsi cea mai bună rezolvare!

Gama de servicii cuprinde dar, nu se rezumă doar la:

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi paginile dedicate sau să ne contactaţi prin formularul de contact sau apelând la telefoanele din partea dreaptă a paginii.

Servicii de intretinere si mici reparatii pentru asociatii de proprietari prin firma administrare.

asociatii de proprietari
asociatii de proprietari

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie! Va rugam sa ne scrieti cererea dvs si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!

* indicates required field