Administrare tehnica

Firma administrare tehnica blocuri

Serviciile de administrare tehnica reprezinta partea cea mai vizibila a activitatii pe care o desfasuram in cadrul unui imobil, de ele depinzand in mare parte confortul proprietarilor. Aceasta activitate presupune verificarea, organizarea, coordonarea si conducerea activitatilor de intretinere, conform intereselor, deciziilor si resurselor proprietarilor.
Prin experienta noastra dorim sa oferim asociatiilor de blocuri, servicii de administrare tehnica pentru imobile, reducand in acest sens costurile de intretinere tehnica ale cladirii.
Serviciile de administrare tehnica pentru imobile, oferite de Bloc Expert sunt realizate de catre un administrator – personal tehnic atestat, astfel:

Servicii administrare tehnica:

  • verificarea sau avizarea, dacă este cazul, a indexului contoarelor de reţea aferente mai multor imobile sau asociatii de proprietari;
  • procurarea mijloacelor materiale necesare întreţinerii şi reparaţiilor curente ale elementelor proprietăţii comune imobile; răspunderea asupra integrităţii acestora;
  • înştiinţarea comitetului executiv şi luarea măsurilor necesare pentru efectuarea la timp şi eficient a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii la imobile;
  • urmărirea realizării contractelor cu persoane fizice autorizate sau juridice pentru: reparaţii, închirierea unor spaţii sau elemente din proprietatea comună imobile, activităţi sociale şi alte tipuri de activităţi;
  • supravegherea execuţiei lucrărilor de reparaţii şi de întreţinere la imobile şi participarea la recepţia lor, consemnând finalizarea acestora; asigurarea efectuării de plăţi corespunzătoare stadiului lucrarii;
  • controlul îndeplinirii obligaţiilor contractuale ale personalului angajat la imobile de asociatii de proprietari pentru curăţenie, încărcarea şi evacuarea gunoiului menajer şi alte activităţi, şi în caz de încălcare a acestora, sesizarea comitetului executiv;
  • inspectarea proprietăţii comune imobile în vederea înlăturării defectelor apărute la instalaţiile de folosinţă comună şi a eliminarii pierderilor care determină creşterea nejustificată a cheltuielilor pentru asociatii de proprietari (scurgeri de apă etc.).
  • asigurarea consumabilelor de birotică necesare desfăşurării activităţilor prevăzute în contractul de administrare imobile.

Prestarea acestor servicii in cadrul unui bloc pot duce la mentinerea unei stari tehnice foarte bune, iar rezultatul final va duce la cresterea gradului de confort pentru proprietarii imobilelor, si totodata cresterea valorii proprietatilor individuale.
Serviciile de administrare tehnica oferite de firma noastra se adreseaza asociatiilor de locatari/proprietari si ansamblurilor rezidentiale.
Este timpul sa lasati grija pentru confort si siguranta pe mainile unei echipe autorizate de specialisti!
Pentru ca avem la baza rezultate excelente in administrare tehnica pentru blocuri, noi contribuim la eficientizarea costurilor de intretinere tehnica ale blocului dvs.

 

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie! Va rugam sa ne scrieti cererea dvs si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!

* indicates required field
firma administrare bloc
firma administrare

Servicii de administrare tehnica prin firma-administrare.ro 

 

Lasă un comentariu