Servicii administrare blocuri

Firma administrare blocuri

Ai nevoie de cineva care sa se ocupe de administrarea blocului in care locuiesti? Serviciile oferite de firma administrare bloc sunt  din ce in ce mai utilizate, datorita conditiilor avantajoase si a standardelor ridicate de calitate.

Infiintate pentru a veni in intampinarea nevoii tale de a accesa servicii care sa te multumeasca pe deplin, firmele de administrare imobile sunt o alternativa care merita atentia ta, atunci cand vrei sa obtii cel mai bun raport calitate-pret.

 Top beneficii pe care le ai atunci cand apelezi la firma administrare bloc!

Serviciile financiar contabile oferite de firma administrare blocuri. Un administrator trebuie sa se ocupe de intocmirea listei de intretinere, de serviciile de casierie la bloc, de o evident contabila completa. In timp ce multi administratori inca socotesc cu pixul pe hartie, sporindu-si sansele sa faca greseli grave in administarea cheltuielilor pentru imobilul in care locuiesti, colaborarea cu firme administrare bloc iti pune la dispozitie:

 • Intocmire computerizata a listelor de intretinere prin utilizarea de softuri contabile online;
 • Acces la modul de calcul al intretinerii si al cheltuielilor conexe;
 • Experienta in rezolvarea problemelor care se pot ivi in situatiile si raportarea contabila.

 

Serviciile administrative oferite de firma administrare bloc. Propunerile asociatiilor de bloc ar trebui sa se concretizeze in proiecte care sa sporeasca confortul locatarilor. De exemplu, atunci cand aspectul estetic al tavanului imobilului este afectat de umezeala si infiltratii, administratorul ar trebui sa sprijine implementarea unui proiect de modernizare prin hidroizolatii.

Colaborarea cu firma administrare blocuri te ajuta cu:

 • Date despre cele mai eficiente firme de intretinere si reparatii, multe dintre acestea oferind conditii avantajoase datorita parteneriatelor pe care le au cu firma de administrare bloc;
 • Prestatori de servicii care lucreaza respectand termenii legali si oferind garantie la serviciile prestate;
 • Suport 12 luni din 12 in cazul problemelor urgente de administrare care pot aparea.

In ce conditii te poti bucura serviciile oferite de firma administrare bloc?

Daca locuiesti intr-un apartament la bloc, intr-un cartier rezidential cu vile, intr-un complex de cladiri, tot ce ai de facut este sa propui asociatiei de proprietari inceperea unei colaborari care sa iti ofere avantajele unei administrari corecte si profitabile. Demersul nu este deloc complicat!

Dupa primirea si analizarea ofertelor transmise de firma administrare bloc si alegerea celei mai potrivite variante, colaborarea se va concretiza intr-un contract de administrare, perfect legal, in baza caruia beneficiezi de servicii specializate de administrare imobile, conform normelor europene in vigoare.

Contractand  firma administrare care se ocupa cu administrarea imobilelor, participi activ la imbunatatirea confortului pe care ti-l ofera blocul in care locuiesti si optimizezi la maximum cheltuielile alocate pentru intretinerea lunara, pentru reparatiile de rutina, pentru lucrarile necesare pentru modernizarea imobilului, pentru serviciile periodice (curatenie in imobil si in jurul acestuia)  si pentru situatiile de urgenta.

Oferim toata gama  de servicii necesare in cadrul unei asociatii de proprietari. Ne desfasuram activitatea atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov.

Practic, orice aveti nevoie la blocul dvs, gasiti la noi, pe www.firma-administrare.ro.

Servicii de administrare blocuri oferite:

 1. Administrare blocuri – administrare financiara;
 2. Administrare blocuri – administrare tehnica;
 3. Intretinere si mici reparatii;
 4. Servicii de curatenie scari de bloc;
 5. Servicii diverse pentru blocuri

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie! Va rugam sa ne scrieti cererea dvs si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!

* indicates required field

firma administrare bloc

 www.firma-administrare.ro – Servicii de administrare blocuri

 

 

 

Lasă un comentariu